centralno ogrevanje

Centralno ogrevanje

Nudimo vam svetovanje pri izbiri najbolj optimalne rešitve ogrevanja za vaš dom. Na izbiro imamo vgradnjo različnih vrst radiatorjev in/ali talno ogrevanje ter montažo ogrevalnih kotlov.

centralno ogrevanje ponudniki

Izbira prave oblike centralnega ogrevanja

Izbira prave oblike centralnega ogrevanja je ključnega pomena, zato se o izbiri posvetujete s strokovnjakom. Izpostavili bomo prednosti nekaterih centralnega ogrevanja, preberite pa si tudi možnost ogrevanja z uporabo toplotne črpalke vodovodne inštalacije sanitop

Vrste centralnih ogrevanj

Centralno ogrevanje na biomaso

Centralno ogrevanje na biomaso pomeni, da se ogrevamo s pomočjo lesa ali lesnih stranskih produktov. Najbolj poznano centralno ogrevanje na biomaso je v obliki polen, peletov ali sekancev. Gre za sodoben način ogrevanja, ki je tudi cenovno sprejemljiv.

Centralno ogrevanje s toplotno črpalko

Centralno ogrevanje s toplotno črpalko pomeni, da se ogrevamo s pomočjo zraka in/ali vode. Pri ogrevanju s toplotno črpalko lahko prihranimo veliko denarja, saj predstavlja izjemno nizke stroške ogrevanja.

Priporočamo vam

Ne glede na to, katero obliko centralnega ogrevanja boste izbrali, poskrbite za ustrezno izolacijo prostora (stene, okna in vrata). V kolikor boste poskrbeli za ustrezno izolacijo, bo toplota ostala v prostoru, vi pa boste lahko ogrevanje zmanjšali ali celo ugasnili za nekaj ur. V kolikor tega nimate, bo toplota uhajala iz prostora, z njo pa tudi vaš denar.

Oglejte si še...