vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Gradite hišo ali ste jo že zgradili, sedaj pa je čas za nove vodovodne inštalacije? Smo pravi naslov za inštalacijo vodovodnih cevi pri novogradnjah. Najprej vas bomo brezplačno obiskali in si ogledali objekt.

Vodovodne cevi

vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije z alumplast, PPR, pocinkanimi ter ostalimi vijačnimi in press sistemi. Izvajamo inštalacije v novogradnjah kot tudi zamenjavo dotrajanih vodovodnih cevi, ki lahko povzročijo izliv vode. V stanovanjih velikokrat pride do namočenosti stropa pri sosedu, ki mu je potrebno popraviti škodo na lastne stroške.

Odtočne cevi

odtočne cevi

Izvedba odtokov s PVC ter PVC nizkošumnimi odtočnimi cevmi. Kakovost vgradnje odtočnih cevi bistveno vpliva na ustrezno delovanje v naslednjih destletjih življenske dobe odtočnih cevi. V kolikor imate v objektu še svinčene odtočne cevi, jih je vsekakor potrebno čim prej zamenjati s plastičnimi in tako preprečiti zamašitve in izlive.

Vodovodni števci

menjava števca za vodo

Vgrajujemo vodovodne števce oz. vodomere s katerim ustrežete veljavni zakonodaji in si v primeru, da vodovodnega števca še nimate vgrajenega, tudi znižate stroške. V stavbah kjer je vgradnja enotnega vodovodnega števca stroškovno neučinkovita vgrajujemo tudi vodovodne števce vezane na posamične uporabnike ali vodovodne veje.

Montaža pipe

montaža pipe

Želite zamenjati dotrajane pipe? Enostavno in hitro vam zamenjamo vse vrste dotrajanih pip z novimi. Montaža pipe se izvede hitro in brez nepotrebne umazanije. Ob zamenjavi pipe svetujemo tudi zamenjavo ventilov neposredno pri dovodu vode iz stene.Delamo z najnovejšo tehnologijo in najnovejšimi materiali. Izključno se držimo dogovorjenega in delo opravimo v točno dogovorjenem času.

Oglejte si še...